baggrund.jpg

OM OS

This is the page description.

 
 

Den 4. Væg er en podcast om dansk scenekunst. I hvert afsnit snakker vi om forestillinger, vi har set, sætter fokus på aktuel scenekunst og snakker med forskellige personligheder i dansk scenekunst. Vores mål er at åbne op for en magisk verden, vi selv har stor kærlighed til, og kunne fungerer som en guide til, hvor vi mener, det allerfedeste scenekunst findes. 

Den 4. Væg blev grundlagt i 2016 af Line Kirsten Nikolajsen og Clara Lindstrøm Gleerup, men tæller i dag en stor redaktion, der er til stede i både København, Odense og Aarhus. Udover vores lydlige univers findes vi også på både Facebook og Instagram (@den4vaeg). 

Du er altid velkommen til at kontakte os på den4vaeg@gmail.com 

HVORFOR GIVER I IKKE STJERNER?
I 2019 valgte vi stjernerne fra, da vi ikke mener, at dette er en retfærdig måde at vurdere scenekunst (eller noget andet kunst) på. Scenekunst er for vigtigt til, at det i den subjektive bedømmelse skal forsimples til en tvetydig talmængde - den fortjener ord, samtale og grundig efterfølgende fundering. Vores mission er at få flere til at tale sammen om scenekunsten, og det, tror vi, hjælpes bedst på vej med ordene - ikke tallene. 

Vi har valgt at skrive i en form, som er let overskuelig, da vi realistisk set godt ved, at det yngre publikums opmærksomhed at svær at fange på et internet med mange muligheder. Selvom formen virker simpel er ordene dog velvalgte og grundigt overvejet, og kan forhåbentligt fungerer som katalysator for videre diskussion og samtale om kunsten. 

VIL DU VÆRE MED TIL AT LAVE DEN 4. VÆG
Så send os en prøveanmeldelse og en kort beskrivelse af dig selv til vores email. Vi er altid åbne for uopfordrede ansøgninger og vil meget gerne høre fra dig.